• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه خورشت کنگر : دستور پخت غذای سنتی ایرانی خوشمزه و آسان

    طرز تهیه خورشت کنگر

    دستور پخت و طرز تهیه خورشت کنگر سنتی و خوشمزه :

    مواد لازم :

    • 1ـ گوشت خورشتی : یک بسته
    • 2 ـ کنگر پاک شده و خرد شده : 250 گرم (کنگر مخصوص فصل بهار هست ، من تو فریزر داشتم )
    • 3 ـ سبزی قرمه یا نعنا وجعفری خرد شده و سرخ شده : 200 گرم
    • 4 ـ رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری(به دلخواه)
    • 5 ـ لیمو عمانی : 3 ، 4 عدد
    • 6 ـ پیاز : 1 عدد
    • 7 ـ نمک ، فلفل ، زردچوبه

    آموزش و طرز تهیه خورشت کنگر :

    اول پیاز رو نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم . گوشت رو هم سرخ میکنیم و زردچوبه و ادویه رو هم اضافه میکنیم.
    بعد از ریختن آب و نیم پز شدن گوشت کنگر ها رو در یک ظرف تفت میدیم و همراه کمی رب و سبزی قرمه لیمو عمانی ها و نمک به خورش اضافه میکنیم.(من بجای لیمو عمانی ،غوره ریختم)
    با حرارت متوسط میذاریم تا خورشت بپزه و جا بیفته و به روغن بیفته .
    در آخراگه دوست داشتید کمی آبغوره به خورشت اضافه کنید.
    این خورشت به روش های مختلف حتی بدون سبزی وبا لپه مثل قیمه و یا فقط با رب، هم درست میشه

    طرز تهیه خورشت کنگر

    About The Author