رسپی دسر پارافه چیزکیک کیوی و توت فرنگی :
مواد لازم برای 12 عدد :
- 1- بیسکوئیت کراکر، 6 عدد
- 2- پنیر خامهای (یا ماسکارپونه) نرم شده، 227 گرم
- 3- شکر، 56 گرم (4/1 پیمانه)
- 4- خامه قنادی، 473 میلی لیتر (2 پیمانه)
- 5- کیوی، 3 عدد
- 6- توت فرنگی تازه، 227 گرم
طرز تهیه دسر پارافه چیزکیک کیوی و توت فرنگی :
1- بیسکوئیت ها با غذاساز پودر کنید و کنار بگذارید
2- میوه ها را در اندازه های کوچک خرد کنید
3- شکر و پنیر خامهای را با همزن بزنید تا کرمی شود. و خامه قنادی فرم گرفته را اضافه کرده هم بزنید تا مخلوط شوند.
4- ۲ قاشق از بیسکوئیت خرد شده را داخل لیوان ها بریزید و از مخلوط پنیر خامه ای روی بیسکوئیت ها بریزید( مقداری از مخلوط خامه و پنیر خامه ای برای تزیین نگهدارید). سپس از میوه های خرد شده روی مخلوط پنیر خامه بریزید و در آخر با قیف روی میوه از مخلوط پنیر خامه ای شکوفه بزنید. و روی آنها از بیکوئیت پودر شده یا پودر پسته بپاشید.