• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک خرما : طرز تهیه و دستور پخت کیک خوشمزه و آسان خونگی

    کیک خرما

    دستور پخت کیک خرما آسان در خانه :

    مواد لازم :

    • 1- شکر، ¾ پیمانه
    • 2- روغن نیمه جامد، نصف پیمانه
    • 3- کره، نصف پیمانه
    • 4- تخم مرغ، 3 عدد
    • 5- ماست، 1 پیمانه
    • 6- آرد 2 پیمانه
    • 7- بکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری
    • 8- خرمای بدون هسته، 20 عدد
    • 9- گردو، 5 عدد
    • 10- پودر نارگیل یا پودر پسته، در صورت دلخواه مقداری برای تزیین

    طرز تهیه کیک خرما :

    ابتدا فر را روی 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. داخل خرماهای هسته گرفته را یک چهارم گردو بگذارید. شکر را با مخلوط روغن و کره آنقدر بزنید تا سفید شود، تخم مرغ ها را یکی یکی با مواد مخلوط کنید، ماست را هم اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را جداگانه باهم مخلوط و الک کنید.

    آرد و بکینگ پودر را به مایه اضافه کرده و با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با مواد ترکیب کنبد. مواد را در قالب مستطیل 20 در 30 سانتیمتری بریزید و سپس خرماها را روی مایه بچینید و آن را به مدت یکساعت یا تا زمانی که خلال دندان را در کیک فرو کنید، تمیز بماند، در فر بپزید. کیک را از فر خارج کنید و پس از خنک شدن برش داده و سرو کنید.

    کیک خرما

    About The Author