اموزش درست کردن ترشی گردو خوشمزه در خانه مثل بیرون :
مواد لازم:
گردو یک کیلو
نمک و سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی گردو:
گردو ها را بشورید و با سوزن چند جای گردو را سوراخ کنین و با آب و نمک بجو شونین و بعد به مدت دو روز گردوها را در اب سرد قرار بدین و مرتب آبشونو عوض کنین تا تلخی گردوها گرفته بشه . بعد از این اقدامات گردو ها رو روی روزنامه یا پارچه نخی در هوای آزاد پهن می کنین تا شکل و ظاهر گردو ها چروکیده و پژمرده بشه ، این گردو ها رو در ظرف مخصوص ترشی تا به نصف پر کنین و تا رو سطح اونو با سرکه بپوشونین و بهش نمک بزنین.
پس از چند روز سرکه جذب گردوها شده و ظاهر گردو به حالت اول برمی گرده . این ترشی بعد از سه ماه آماده مصرف هست.