• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترشی گردو : آموزش جا انداختن ترشی خوشمزه و آسون تو خونه + نکات

    ترشی گردو

    اموزش درست کردن ترشی گردو خوشمزه در خانه مثل بیرون :

    مواد لازم:

     گردو یک کیلو

    نمک و سرکه به مقدار لازم

    طرز تهیه ترشی گردو:

     گردو ها را بشورید و با سوزن چند جای گردو را سوراخ کنین و با آب و نمک بجو شونین و بعد به مدت دو روز گردوها را در اب سرد قرار بدین و مرتب آبشونو عوض کنین تا تلخی گردوها گرفته بشه . بعد از این اقدامات گردو ها رو روی روزنامه یا پارچه نخی در هوای آزاد پهن می کنین تا شکل و ظاهر گردو ها چروکیده و پژمرده بشه ، این گردو ها رو در ظرف مخصوص ترشی تا به نصف پر کنین و تا رو سطح اونو با سرکه بپوشونین و بهش نمک بزنین.

    پس از چند روز سرکه جذب گردوها شده و ظاهر گردو به حالت اول برمی گرده . این ترشی بعد از سه ماه آماده مصرف هست.

    ترشی گردو

    About The Author