طرز تهیه سس مارینارا خونگی :
سس مارینارا یک سس گوجه ایتالیایی است که معمولا در انواع پاستا، لازانیا، پیتزا و یا به عنوان دیپ استفاده می شود.
مواد لازم :
- 1- روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری
- 2- پیاز زرد ریز خرد شده، 1عدد
- 3- هویچ رنده شده، یک عدد (اختیاری)
- 4- کرفس ریز خرد شده، 1 ساقه (اختیاری)
- 5- سیر ریز خرد شده، 3 تا 4 حبه
- 6- ریحان تازه ساطوری شده، 3 قاشق غذاخوری، یا ریحان خشک، 1 قاشق غذاخوری
- 7- جعفری خشک، 2 قاشق چایخوری
- 8- اورگانو خشک،1 قاشق چایخوری
- 9- کنسرو گوجه فرنگی (یا گوجه فرنگی پخته و له شده)، 750 گرم
- 10- رب گوجه فرنگی، 2 قاشق غذاخوری
- 11- شکر، 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
- 12- آب، یک سوم پیمانه
- 13- سرکه بالزامیک، 1 قاشق چایخوری (یا بیشتر اگر دوست داشتید)
- 14- آویشن خشک، نمک، فلفل و پرک فلفل قرمز (از هر کدام ¼ قاشق چایخوری)
- 15- برگ بو، 1عدد
طرز تهیه سس مارینارا :
– در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، سیر و هویچ را اضافه کرده در حدود 7 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سیر و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر دیگر تفت دهید.
– بقیه مواد سس مارینارا را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت بسیار کم بپزید و در قابلمه را نگذارید و هر از گاهی مخلوط را هم بزنید. می توانید بیشتر بپزید اگر سس شما هنوز غلیظ نشده است. و اگر سس غلیظ بود، کمی آب اضافه کنید.
– در نهایت نمک و فلفل سس را بچشید و اندازه کنید و اگر دوست داشتید، سرکه بازامیک یا شکر اضافه کنید و برگ بو را از سس خارج کنید.
برای داشتن سس نرم تر می توانید سس را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید.
نکته1: شما می توانید سس مارینارا بسته به ذائقه خود، تند، شیرین تر یا کرمی تر درست کنید.
نکته2: می توانید سس را از قبل آماده کرده و در فریزر نگهداری کنید به این تریتب که پس از اتمام مراحل تهیه سس آن را خنک کنید و سس را درون ظرف مخصوص فریزر با درب محکم بریزید. و حداکثر تا 3 ماه فریز کنید. موقع استفاده یک شب قبل در یخچال یخ زدایی کنید و به آرامی روی اجاق گرم کنید.