• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کاپ کیک کدو حلوایی – طرز تهیه و دستور پخت کیک و شیرینی خونگی

    کاپ کیک کدو حلوایی

    دستور پخت کاپ کیک کدو حلوایی :

    مواد لازم برای ۱۲ کاپ کیک :

    • 1- پوره کدو حلوایی، 425 گرم
    • 2- شکر دانه ریز، ¾ پیمانه
    • 3- تخم مرغ درشت، 2 عدد
    • 4- اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری
    • 5- شیر عسلی (شیر تغلیظ شده)، ¾ پیمانه
    • 6- آرد، 3/2 پیمانه
    • 7- مخلوط ادویه پای کدو، 2 قاشق چایخوری
    • 8- نمک دریا، ¼ قاشق چایخوری
    • 9- جوش شیرین، ¼ قاشق چایخوری
    • 10- بکینگ پودر، ¼ قاشق چایخوری
    • 11- خامه فرم گرفته برای تزیین

    طرز تهیه کاپ کیک کدو حلوایی آسان:

    1- فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و کاغذهای کاپ کیک را داخل قالب مافین بگذارید
    2- در یک کاسه بزرگ پوره کدو حلوایی، شکر، تخم مرغ، اسانس وانیل، شیرعسلی را مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود.
    3- در یک کاسه متوسط جداگانه، آرد، ادویه پای کدو حلوایی، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید
    4- مخلوط مواد خشک را به مخلوط کدو حلوایی اضافه کرده هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
    5- با استفاده از اسکوپ بستنی، خمیر را در قالب های آماده مافین بریزید. هر مافین را یک سوم پر کنید.


    6- کاپ کیک ها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.
    7- پس از پختن اجازه دهید کاپ کیک ها حدود 30 دقیقه در قالب خنک شوند.
    8- کاپ کیک را در سینی و یا ظرف سرو بچینید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
    9- زمانی که آماده سرو شدند روی کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

    ترکیب ادویه پای کدوحلوایی
    دارچین، 4 ق چ – پودر فلفل شیرین، 1 ق چ – میخک، ½ ق چ – زنجبیل، 2 ق چ – جوز هندی 1 ق چ

    کاپ کیک کدو حلوایی

    About The Author