طرز تهیه خورشت هویج غذای سنتی ایران :
مواد لازم :
- 1- نصف یک مرغ یا 500 گرم گوشت
- 2- هویچ، 500 گرم
- 3- پیاز، 1 عدد
- 4- روغن مایع، ½ لیوان
- 5- رب گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری پر
- 6- آلوچه خورشتی یا آلو بخارا، 100 گرم
- 7- آبغوره، به میزان دلخواه ( در حدود ۱/۳ لیوان)
- 8- نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه خورشت هویج :
ابتدا پیاز را در قابلمهای تفت دهید کمی زردچوبه اضافه کرده، گوشت یا مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. کمی نمک اضافه کنید و بگذارید بپزد.
هویچ را بعد از پوست گرفتن باریک خلال کنید و در روغن مایع سرخ کنید. رب را به هویچ اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس مرغ، آب مرغ ، نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید (اگر از آلوچه خورشتی اضافه می کنید در این مرحله به هویچ اضافه کنید) و اجازه دهید هویچ ها پخته شوند، زیرا هویچ بعد از اضافه کردن آلو و آبغرره نمیپزد. آلو و آبغوره را در آخر کار اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا خورش جا بیفتد.