رسپی شیرینی انگشتی فندق و شکلات :
مواد لازم:
- 1- پنیر خامهای، 220 گرم
- 2- شکلات چیپسی ذوب شده، 1 پیمانه (170 گرم)
- 3- نوتلا، ½ پیمانه
- 4- بیسکوئیت کراکر خرد شده، 2 و ¼ پیمانه
- 5- فندق تُست ریز خرد شده، 1 پیمانه
- 6- فندق درسته تُست شده، 1 پیمانه
طرز تهیه شیرینی انگشتی فندق و شکلات :
1- داخل یک کاسه، پنیر خامهای، شکلات ذوب شده و نوتلا را با یکدیگر هم زده و مخلوط کنید. بیسکوئیت خرد شده را اضافه و مخلوط کنید. مواد را داخل یخچال بگذارید (در حدود 30 دقیقه) تا زمانی که مخلوط قابل فرم دادن به وسیله دست باشد.
2- مخلوط را به شکل توپک های 2 سانتی درآورید و در فندق تست خرد شده بغلتانید. وسط توپک را با یک قاشق چوبی یک تورفتگی کوچک درست کنید و روی آن یک فندق کامل تست شده قرار دهید. شیرینی ها را داخل یک ظرفی چیده و لای هر ردیف یک کاغذ روغنی بیاندازید و داخل یک ظرف دربسته محکم در یخچال نگهداری کنید.
نکته: برای تُست کردن آجیل ها، آن ها را داخل یک سینی فر پخش کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر 175 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده قرار دهید.