• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سیب زمینی سرخ کرده با پوسته ی ترد + نکات کلیدی و فوت و فن

    سیب زمینی سرخ کرده :

    فوت و فن سیب زمینی سرخ کرده

    فوت و فن سیب زمینی سرخ کرده :

    گام اول:
    برای داشتن سیب زمینی‌ها سرخ کرده‌هایی که پوسته تردی دارن قدم اول انتخاب نوع سیب‌زمینی هست!

    سیب‌زمینی‌هایی که مناسب سرخ کردن هستن، بافت فشرده‌تر و سفت دارند و همچنین میزان مناسب‌تری از نشاسته!

    از نشانه‌های ظاهری سیب زمینی‌های مناسب سرخ کردن میتوان به پوست نازک، روشن، شفاف‌تر و رنگ متمایل به زرد آن‌ها اشاره کرد.

    سیب زمینی‌هایی عاری از زدگی و حفره‌های اضافی با شکلی یکدست و صاف بدون تغییر رنگ متمایل به سبز!

    گام دوم:
    سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید یا چنانچه میخواهید سیب‌زمینی با پوست تهیه کنید، پوست آن را با برس نرم بخوبی بشویید.

    دقت کنید برای اینکه سیب‌زمینی‌ها در مدتی یکسان و به یک اندازه در روغن طبخ شوند لازم است سایز و اندازه آن‌ها تا حد ممکن به یک اندازه باشند.

    گام سوم:
    حمام آب جوش یا بلانچ ، بسته به سایز خلال‌های سیب‌زمینی بین ۳ تا ۵ دقیقه زمان می‌برد.
    خلالهای سیب‌زمینی متوسط را به آب در حال جوش بدون نمک، اضافه و به مدت تقریبا ۳ دقیقه بجوشانید . بلافاصله آبکش کنید . درون ظرفی حاوی آب سرد بریزید تا خنک شوند. این کار باعث خواهد شد تا پوسته کاغذی و برشته‌ای دور خلال سیب زمینی ایجاد و مانع از ورود روغن به داخل سیب زمینی و نرم شدن آن شود.

    سیب زمینی‌ها را بعد از خنک شدن کامل مجددا آبکش کنید و روی پارچه نخی پهن کنید تا آب اضافی کاملا گرفته شود.

    فوت و فن :

    گام چهارم:
    برای سرخ کردن سیب زمینی باید از روغن مخصوص سرخ کردنی که از تحمل دمایی بالایی برخوردار است استفاده نمود و باید حجم روغن در حدی باشد که خلالها در آن غوطه‌ور باشند.
    برای صرفه جویی در میزان مصرف می‌توانید قابلمه‌های گود و کوچکتر را انتخاب کنید.

    دمای مناسب برای سرخ کردن سیب زمینی‌ها بین ۱۷۵ تا ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد است و روغن باید روی حرارت ملایم به تدریج گرم و به این دما برسد.

    دمای ایده‌آل زمانی است که وقتی خلال سیب زمینی داخل روغن میشود بلافاصله شروع به حباب زدن کند.

    نکته: مقدار خلال اضافه شده به روغن باید متناسب با حجم ظرف و میزان روغن باشد؛ انباشه کردن مقدار زیادی سیب زمینی درون ظرف سرخ‌کن باعث طولانی شدن طبخ و نرم شدن سیب زمینی میشود.

    گام پنجم:
    برای طلایی شدن خلالها بسته به سایز و جنس سیب زمینی و البته دمای روغن، زمانی حدود ۶ تا ۸ دقیقه لازم است.

    افزودن نمک، ادویه‌جات و طعم دهنده‌های دلخواه را پس از خارج کردن سیب‌زمینی‌ها از روغن و قرار دادن آنها در صافی ، مادامی که هنوز گرم هستند ، انجام دهید.

    About The Author