دستور پخت شیرینی خونگی کوکیز کاپ کیکی مثل بیرون :
مواد لازم:
- آجیل بدون نمک مخلوط، 100 گرم
- کره نرم، 125 گرم
- شکر قهوهای تیره، 60 گرم
- بکینگ پودر یا جوش شیرین، یک چهارم قاشق چایخوری
- شیر خشک قنادی یا شیرخشک نیدو، یک و یک دوم قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت، 25 گرم
- آرد حدود 125 تا 150 گرم
- کشمش یا قیسی، 20 گرم خرد شده
- شکلات سیاه و سفید، هرکدام 50 گرم
- مروارید یا ترافل خوراکی برای تزیین
طرز تهیه کوکیز کاپ کیکی:
آجیل را که میتواند ترکیبی از (25 گرم بادام، 25 گرم گردو، 25 گرم بادام هندی و 25 گرم بادام زمینی) و یا ترکیبی از (25 گرم بادام، 50 گرم گردو و 25 گرم پسته) باشد را به مدت ده دقیقه در فر تست کرده و اجازه دهید خنک شود، سپس به قطعات ریز خرد کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا شکر حل شده و رنگ مواد روشن شود.
سپس بکینگ پودر، شیرخشک، نشاسته و آرد را به آن اضافه کرده و صرفا در حد مخلوط یک دست شدن با همزن بزنید تا خمیر نرمی به دست بیاید و اگر خمیر چسبنده است مابقی آرد را اضافه کنید. سپس آجیل و کشمش یا قیسی خرد شده را به خمیر اضافه کنید. از خمیر گلولههای کوچکی درست کرده و داخل کپسول کوچک کاغذی قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. پس از خنک شدن، روی آنها را با شکلات ذوب شده، ترافل و نقل تزیین کنید.