• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    قایق کدو با میت بال : طرز تهیه و دستور پخت غذای آسان و خوشمزه در خانه

    قایق کدو با میت بال

    دستور پخت قایق کدو با میت بال :

    مواد لازم:

    • 1- کدوی متوسط، 3 تا 4 عدد (از طول به دو نیمه شده)
    • 2- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
    • 3- ادویه ایتالیایی، ½ قاشق چایخوری
    • 4- پودر سیر، ½ قاشق چایخوری
    • 5- پودر فلفل سیاه تازه
    • 6- گوشت چرخ کرده، 450 گرم
    • 7- جعفری تازه خرد شده، ¼ پیمانه به اضافه مقداری برای تزیین
    • 8- تخم مرغ درشت، 1 عدد
    • 9- سیر، 2 حبه (رنده شده)
    • 10- روغن گیاهی، 1 قاشق غذاخرری
    • 11- سس مارینارا، 2 پیمانه
    • 12- پنیر موزارلای رنده شده، 1 پیمانه
    • 13- پنیر پارمسان، ½ پیمانه

    طرز تهیه قایق های کدو با میت بال :

    1- فر را در 175 درجه سانتگیراد روشن کنید. داخل کدوهای نیمه شده را خالی کنید. و آنها را در سینی فر قرار دهید و با روغن زیتون، ادویه ایتالیایی، پودر سیر، نمک و فلفل آغشته کنید. به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که نرم شوند.
    2- برای درست کرده میت بال ها (کوفته قلقلی ها) در کاسه ای گوشت چرخ کرده، جعفری، تخم مرغ، سیر، نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و کاملا باهم مخلوط کنید و 24 عدد میت بال درست کنید.


    3- در ماهیتابه روغن سبزیجات را داغ کنید و میت بال ها را به صورت یک لایه پهن کرده و دو طرف آن را کامل سرخ کنید تا کریسپی شوند.تقریبا 2 دقیقه برای هر سمت میت بال ها
    4- سس مارینارا را روی میت بال ها ریخته به صورتی که کاملا آغشته به سس شوند، به مدت 10 دقیقه آهسته بجوشانید و سپس از روی حرارت بردارید


    5- قایق های کدو را با میت بال ها پر کرده و روی آنها پنیر موزارلا بریزید و به مدت 5 دقیقه در فر 175 درجه بگذارید تا پنیرها ذوب شوند. از فر خارج کرده روی آنها را با پنیر پارمسان و جعفری تزیین کرده و گرم سرو کنید. 

    قایق کدو با میت بال

    About The Author