طرز تهیه کیک با سس پرتقالی :
مواد کیک:
- چهار عدد تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- یک استکان سر خالی روغن مایع
- یک استکان سرخالی آب ولرم
- پوست رنده شده یک عدد پرتقال
- یک و نیم لیوان آرد
- یک پاکت پکینگ پودر (10گرم )
- یک پاکت وانیل
برای لایه سفید:
- یک پاکت پودر کرم شانتی
- دو بند انگشت کمتر از یک لیوان شیر سرد
مواد سس پرتقالی :
- یک لیوان آب پرتقال
- 1 لیوان آب نارنگی
- یک لیوان آب
- یک فنجان قهوه خوری شکر
- دو قاشق غذاخوری سرصاف نشاسته
- سه قاشق غذاخوری سر صاف آرد
برای خیس کردن کیک:
- یک لیوان شیر
طرز تهیه کیک با سس پرتقال:
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. روغن و آب و رنده پوست پرتقال را هم مخلوط کنید آرد و پکینگ پودر را هم اضافه کنید و خیلی کم در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. ظرف پیرکس را چرب کنید و مواد کیک را داخل ظرف ریخته و در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده 25-30 دقیقه با کنترل بپزید.
برای سس پرتقالی تمام مواد سس را مخلوط کنید و روی حرارت کم با هم زدن مدام بپزید.
بعد از سرد شدن کیک با خلال دندان سطح کیک را سوراخ کنید و با یک لیوان شیر کیک را خیس کنید .
پور کرم شانتی را با شیر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد و روی سطح کیک یکدست پخش کنید.
سس سرد شده را هم روی کرم شانتی بریزد و صاف کنید.
کیک را یک شب داخل یخچال بگذارید و بعد برش زده و تزئین کنید.
نوش جان