• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک با سس پرتقالی طرز تهیه به روش اسان در خانه

    کیک با سس پرتقالی

    طرز تهیه کیک با سس پرتقالی :

    مواد کیک:

    • چهار عدد تخم مرغ
    • یک لیوان شکر
    • یک استکان سر خالی روغن مایع
    • یک استکان سرخالی آب ولرم
    • پوست رنده شده یک عدد پرتقال
    • یک و نیم لیوان آرد
    • یک پاکت پکینگ پودر (10گرم )
    • یک پاکت وانیل

    برای لایه سفید:

    • یک پاکت پودر کرم شانتی
    • دو بند انگشت کمتر از یک لیوان شیر سرد

    مواد سس پرتقالی :

    • یک لیوان آب پرتقال
    • 1 لیوان آب نارنگی
    • یک لیوان آب
    • یک فنجان قهوه خوری شکر
    • دو قاشق غذاخوری سرصاف نشاسته
    • سه قاشق غذاخوری سر صاف آرد

    برای خیس کردن کیک:

    • یک لیوان شیر

    طرز تهیه کیک با سس پرتقال:

    تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. روغن و آب و رنده پوست پرتقال را هم مخلوط کنید آرد و پکینگ پودر را هم اضافه کنید و خیلی کم در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. ظرف پیرکس را چرب کنید و مواد کیک را داخل ظرف ریخته و در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده 25-30 دقیقه با کنترل بپزید.


    برای سس پرتقالی تمام مواد سس را مخلوط کنید و روی حرارت کم با هم زدن مدام بپزید.
    بعد از سرد شدن کیک با خلال دندان سطح کیک را سوراخ کنید و با یک لیوان شیر کیک را خیس کنید .


    پور کرم شانتی را با شیر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد و روی سطح کیک یکدست پخش کنید.
    سس سرد شده را هم روی کرم شانتی بریزد و صاف کنید.
    کیک را یک شب داخل یخچال بگذارید و بعد برش زده و تزئین کنید.
    نوش جان

    کیک با سس پرتقالی

    About The Author