طرز تهیه سس تاکو:
سس تاکو موارد استفاده زیادی دارد این سس همراه با انواع گوشتها، ساندویچ ، فست فود و یا حتی انواع سالادهای کاهو به همراه گوجه فرنگی و آوکادو پنیر چیپس سرو می شود
مواد لازم:
- رب گوجه فرنگی، ½ پیمانه
- آب جوش، 1 و ½ پیمانه
- سرکه سفید، 2 قاشق غذاخوری
- پیاز نگینی خشک، 1 قاشق غذاخوری
- زیره، 2 و ½ قاشق چایخوری
- پودر سیر، 1 و ½ قشق چایخوری
- پودر چیلی قرمز، 1 قاشق چایخوری
- پاپریکا، ½ قاشق چایخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز، ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه سس تاکو:
همه مواد را داخل یک ماهیتابه کوچک بریزید و هم بزنید تا باهم مخلوط شوند. مخلوط را حرارت بگذارید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
سس تاکو کنار بگذارید تا کاملا خنک شود، سپس داخل یک ظرف دربسته بریزید. این سس 4 تا 5 روز در یخچال قابل نگهداری است.