• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی اسلایس عسلی : طرز تهیه و دستور پخت کیک و شیرینی مثل بیرون

    شیرینی اسلایس عسلی

    دستور پخت شیرینی اسلایس عسلی خونگی:

    مواد لازم:

    • کره نرم، 125 گرم
    • شکر، 80 گرم
    • زرده تخم‌مرغ، یک عدد
    • آرد، 200 گرم
    • بکینگ‌پودر، یک چهارم قاشق چایخوری
    • مواد لازم رویه:
    • بادام خام با پوست، 80 گرم خرد شده
    • گردو خرد شده، 120 گرم
    • فندق خام، 70 گرم خرد شده
    • عسل، 240 گرم
    • خامه صبحانه، 2 قاشق غذاخوری
    • شکره قهوه‌ای روشن، 70 گرم
    • کره، 90 گرم

    طرز تهیه شیرینی اسلایس عسلی :

    فر را روی حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب 20 در 30 سانتیمتر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که کاغذ روغنی از لبه‌های قالب بلندتر باشد. کره‌ ی نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی شود. سپس زرده‌ ی تخم‌مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد خمیر شود.

    برای آماده‌‌سازی خمیر تا مرحله آخر می‌توانید از همزن برقی استفاده کنید. مواد را داخل قالب آماده پرس کرده و در فر از پیش گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا کمی دورهای خمیر طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و خنک کنید. برای آماده کردن رویه، عسل، کره و شکر قهوه‌ای را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار داده تا شکر و کره حل شود و مواد به جوش آید. حدود 2 دقیقه بدون همزدن اجازه دهید تا مواد بجوشد سپس خامه را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید.

    مواد را از روی شعله بردارید و مغزهای خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و بلافاصله روی خمیر پخته شده ریخته و مجددا به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از خارج کردن از فر، رویه حالت شل و روان دارد. قالب را کنار گذاشته تا کاملا سرد شده و مواد خودش را بگیرد، سپس برش بزنید.

    شیرینی اسلایس عسلی

    About The Author