• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سس تاکو : دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه سس تاکو

    طرز تهیه سس تاکو:

    سس تاکو موارد استفاده زیادی دارد این سس همراه با انواع گوشتها، ساندویچ ، فست فود و یا حتی انواع سالادهای کاهو به همراه گوجه فرنگی و آوکادو پنیر چیپس سرو می شود ‌‌

    مواد لازم:

    • رب گوجه فرنگی، ½ پیمانه
    • آب جوش، 1 و ½ پیمانه
    • سرکه سفید، 2 قاشق غذاخوری
    • پیاز نگینی خشک، 1 قاشق غذاخوری
    • زیره، 2 و ½ قاشق چایخوری
    • پودر سیر، 1 و ½ قشق چایخوری
    • پودر چیلی قرمز، 1 قاشق چایخوری
    • پاپریکا، ½ قاشق چایخوری
    • نمک، ½ قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز، ¼ قاشق چایخوری

    طرز تهیه سس تاکو:

    همه مواد را داخل یک ماهیتابه کوچک بریزید و هم بزنید تا باهم مخلوط شوند. مخلوط را حرارت بگذارید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
    سس تاکو کنار بگذارید تا کاملا خنک شود، سپس داخل یک ظرف دربسته بریزید. این سس 4 تا 5 روز در یخچال قابل نگهداری است.

    طرز تهیه سس تاکو

    About The Author