• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورش ناردون : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه خونگی + نکات

    خورش ناردون

    آموزش و طرز تهیه خورش ناردون خوشمزه و آسان :

    مواد مورد نیاز:

    • مرغ 3 تیکه
    • پیاز 2 عدد
    • انار دون شده 1/5 لیوان
    • آب انار 1 لیوان
    • آلو بخارا حدود 10 عدد
    • رب گوجه 1 قاشق
    • زعفران و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
    • شکر در صورت نیاز

    دستور پخت و طرز تهیه خورش ناردون :

    ابتدا مرغ ها رو سرخ میکنیم و کنار میذاریم، بعد پیاز ها رو که ریز خورد کردیم رو سرخ میکنیم و دوباره مرغ ها رو داخل پیاز میریزیم و زردچوبه و نمک و فلفل و زعفران و رب گوجه میزنیم و تفت میدیم. بعد آب انار رو به همراه مقداری آب میریزیم تا مرغ ها نیم پز بشه، نیم ساعت بعد انارها و آلوها رو در کمی روغن تفت میدیم و داخل خورش میریزیم و با حرارت ملایم میذاریم تا خورش جا بیفته . در صورت تمایل شکر به خورش اضافه میکنیم.

    خورش ناردون

    About The Author