• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دیپ سبزیجات : طرز تهیه و دستور پخت آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

    دیپ سبزیجات

    رسپی دیپ سبزیجات :

    ‌دیپ‌ها یا دیپینگ سس‌ها زیر مجموعه‌ای از خانواده سس‌ها هستند و برای دادن طعم بهتر به غذا‌ها استفاده می‌شوند.

    دیپ یک نوع سس و چاشنی است که معمولا با غذاهایی مثل چیپس ذرت، نان پیتا، نان ترتیلا، کراکرها، برش‌‌هایی از سبزیجات خام، میوه ها، بعضی از غذاهای دریایی، قطعات مکعبی از گوشت و پنیر، چیپس سیب زمینی، فلافل و گاهی حتی بعضی از ساندویچ‌ ها برای خوشمزه تر شدن به همراه دیپ سرو می‌شوند.
    یکی از اصلی‌ترین تفاوت‌های سس و دیپ‌ در این است که ما معمولا سس را روی غذا می‌ریزیم اما برای استفاده دیپ باید غذا یا خوراکی اصلی را داخل آن غوطه‌ور کنیم.


    ‌مواد لازم:

    • خامه ترش، 450 گرم
    • مایونز، 450 گرم
    • برگ جعفری خشک، 1 قاشق غذاخوری
    • پیاز خشک نگینی، 1 قاشق غذاخوری
    • نمک طعم‌دار شده، 1 قاشق غذاخوری
    • شوید خشک، 1 قاشق چایخوری
    • سس ورچسترشایر، ½ قاشق چایخوری
    • سس تند فلفل، 3 تا 4 قطره

    طرز تهیه دیپ سبزیجات :

    همه مواد را داخل یک کاسه بریزید. با یکدیگر مخلوط نموده و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.

    ترکیبات نمک طعم دار شده:
    نمک، ¼ پیمانه – فلفل سیاه، 1 قاشق غذاخوری – شکر قهوه‌ای، 2 قاشق چایخوری – پاپریکا، 1 قاشق چایخوری – زردچوبه، ¼ قاشق چایخوری – پودر پیاز، 1 قاشق چایخوری – پودر سیر، 1 قاشق چایخوری ‌‌

    دیپ سبزیجات

    About The Author