• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترافل بادام خانگی : طرز تهیه شیرینی و کیک کافی شاپی در خانه

    ترافل بادام خانگی

    رسپی ترافل بادام خانگی :

    مواد مورد نیاز :

    • 1- شیر عسلی (تغلیظ شده)، یک قوطی(400 گرم)
    • 2- پودر نارگیل درشت (پرک نارگیل)، 4 پیمانه
    • 3- پودر شکر، ¾ پیمانه
    • 4- بادام خرد شده، 225 گرم
    • 5- اسانس وانیل، 2 ق چ
    • 6- شکلاتی چیپسی تلخ، 450 گرم
    • 7- شکلات سفید، 110 گرم

    طرز تهیه ترافل بادام خانگی:


    1- شیر تغلیظ شده، نارگیل، وانیل، پودر شکر، وانیل و بادام را با یکدیگر ترکیب کنید تا مخلوط نرمی بدست آید.
    2- از مخلوط توپهای به اندازه 2/5 سانتیمتری درست کنید.
    3- توپهای نارگیلی را به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شوند.


    4- در یک کاسه شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید.
    5- توپهای نارگیلی را از یخچال خارج کرده و به شکلات ذوب کرده کاملا آغشته کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
    6- ترافل ها را به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا شکلاتشان سفت شود.


    7- شکلات سفید را نیز به روش بن ماری ذوب کنید
    8- از شکلات سفید ذوب شده روی ترافل ها بریزید و تزیین کنید.
    9- به مدت 1 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا ترافل ها سفت شوند.

    ترافل بادام خانگی

    About The Author