سالاد پاستا و تخم مرغ

سالاد پاستا و تخم مرغ : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی سالاد پاستا و تخم مرغ :

مواد لازم:

  • پاستای کمانی، 230 گرم ( 1و ½ پیمانه پاستای نپخته)
  • تخم مرغ آبپز، 6 عدد
  • ماست یونانی ساده، ½ پیمانه
  • مایونز، ¼ پیمانه
  • سس خردل، 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز قرمز کوچک، 1 عدد ریز خرد شده
  • کرفس، 2 ساقه ( ریف ریف شده)
  • پیازچه تازه 1 قاشق غذاخوری خرد شده
  • پاپریکا، ½ قاشق چایخوری یا بیشتر اگر دوست دارید
  • نمک دریا به میزان لازم

طرز تهیه سالاد پاستا و تخم مرغ :

1- پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بپزید. آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شود
2- تخم مرغهای آب پز را از وسط نصف کنید و زرده ها را جدا کنید و داخل کاسه‌ای بریزید. سفیده ها را خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.
3- زرده ها را به وسیله چنگال پوره کنید و با ماست یونانی، مایونز و سس خردل مخلوط کنید.


4- پیاز خرده شده و کرفس را به کاسه پاستا اضافه کنید. مخلوط زرده را ذروی آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
5- با پیازچه تازه، پاپریکا و اگر دوست داشتید نمک تزیین کنید. این سالاد را می توانید بلافاصله سرو کنید ولی بهتر است که حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

سالاد پاستا و تخم مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image