• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک لاتیه : آموزش درست کردن دسر با روش آسان

    طرز تهیه کیک لاتیه

    رسپی و طرز تهیه کیک لاتیه خوشمزه:

    یک نوع دسره که با بسکویت کافی جوی درست میشه
    میتونین با پتی بورم درست کنین اگه کافی جوی نداشتین

    • خامه صبحانه یک عدد
    • دریم ویب یک عدد
    • پودر کرم کارامل یک پاکت
    • بسکویت کافی جوی شش عدد
    • نسکافه قلمی دو عدد
    • پنیر مثلثی ۴عدد یا صدگرم پنیرخامه ای
    • شیرعسلی یک چهارم لیوان
    • شیر یک چهارم لیوان
    • شیر ولرم برای بسکویت نصف لیوان

    طرز تهیه کیک لاتیه با روش آسان:

    خامه و دریم ویب و کارامل و پنیر و شیر عسلی و یک چهارم لیوان شیر و یک عدد نسکافه رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه
    نصف لیوان شیر ولرم رو با یک عدد نسکافه مخلوط میکنیم بسکویتا رو دونه دونه توی شیر نسکافه میزنیم و داخل ظرف میچینیم و لابلاش لایه لایه مواد خامه و پنیرمون رو میریزیم تا آخر.


    بعد روشو سلفون میکشیم یه چند ساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره.
    برای تزیین میتونین چند تا بسکویتارو پودر کنین بپاشین روی دسر.

    طرز تهیه کیک لاتیه

    About The Author