• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سالاد پاستا و تخم مرغ : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای

    سالاد پاستا و تخم مرغ

    رسپی سالاد پاستا و تخم مرغ :

    مواد لازم:

    • پاستای کمانی، 230 گرم ( 1و ½ پیمانه پاستای نپخته)
    • تخم مرغ آبپز، 6 عدد
    • ماست یونانی ساده، ½ پیمانه
    • مایونز، ¼ پیمانه
    • سس خردل، 1 قاشق غذاخوری
    • پیاز قرمز کوچک، 1 عدد ریز خرد شده
    • کرفس، 2 ساقه ( ریف ریف شده)
    • پیازچه تازه 1 قاشق غذاخوری خرد شده
    • پاپریکا، ½ قاشق چایخوری یا بیشتر اگر دوست دارید
    • نمک دریا به میزان لازم

    طرز تهیه سالاد پاستا و تخم مرغ :

    1- پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بپزید. آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شود
    2- تخم مرغهای آب پز را از وسط نصف کنید و زرده ها را جدا کنید و داخل کاسه‌ای بریزید. سفیده ها را خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.
    3- زرده ها را به وسیله چنگال پوره کنید و با ماست یونانی، مایونز و سس خردل مخلوط کنید.


    4- پیاز خرده شده و کرفس را به کاسه پاستا اضافه کنید. مخلوط زرده را ذروی آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
    5- با پیازچه تازه، پاپریکا و اگر دوست داشتید نمک تزیین کنید. این سالاد را می توانید بلافاصله سرو کنید ولی بهتر است که حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

    سالاد پاستا و تخم مرغ

    About The Author