رسپی سالاد پاستا و تخم مرغ :
مواد لازم:
- پاستای کمانی، 230 گرم ( 1و ½ پیمانه پاستای نپخته)
- تخم مرغ آبپز، 6 عدد
- ماست یونانی ساده، ½ پیمانه
- مایونز، ¼ پیمانه
- سس خردل، 1 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز کوچک، 1 عدد ریز خرد شده
- کرفس، 2 ساقه ( ریف ریف شده)
- پیازچه تازه 1 قاشق غذاخوری خرد شده
- پاپریکا، ½ قاشق چایخوری یا بیشتر اگر دوست دارید
- نمک دریا به میزان لازم
طرز تهیه سالاد پاستا و تخم مرغ :
1- پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بپزید. آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شود
2- تخم مرغهای آب پز را از وسط نصف کنید و زرده ها را جدا کنید و داخل کاسهای بریزید. سفیده ها را خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.
3- زرده ها را به وسیله چنگال پوره کنید و با ماست یونانی، مایونز و سس خردل مخلوط کنید.
4- پیاز خرده شده و کرفس را به کاسه پاستا اضافه کنید. مخلوط زرده را ذروی آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
5- با پیازچه تازه، پاپریکا و اگر دوست داشتید نمک تزیین کنید. این سالاد را می توانید بلافاصله سرو کنید ولی بهتر است که حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.