دستور پخت مرغ سوخاری در فر:
مواد لازم:
- سینه مرغ، 3 عدد (600 تا 700 گرم)
- برای مرینت و آغشته کردن مرغ
- 2 لیوان خرده نان (و یا پودر سوخاری)
- 2 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق مرباخوری زردچوبه
- یک قاشق مرباخوری زیره
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- 1 لیوان آرد
- 2 عدد تخم مرغ
- 1/3 لیوان آب
پیشنهاد: می توانید مرغها را پس از آغاشته کردن در فریزر بگذارید سپس مدت زمان بیشتری در فر بگذارید
طرز تهیه مرغ سوخاری در فر:
1- سینه های مرغ را به صورت نوارهایی با ضخامت متوسط برش دهید.
2- برای تهیه پوشش سوخاری، خرده نان، فلفل قرمز، زیره، زردچوبه و نمک را داخل کاسه ای با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3- ابتدا مرغ ها را با آرد آغشته کنید و آرد اضافی آنها را بتکانید.
4- سپس تخم مرغ ها را به همراه 1/3 استکان مخلوط کرده و سینه مرغها را در آن بغلتانید.
5- و در آخر آنها را با مخلوط خرده نان و ادویه ها آغشته کنید.
6- سینه مرغ را در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید. و این مراحل را برای تمام قطعات تکرار کنید.
7- آنها در فر 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس تکه های مرغ را زیر و رو کنید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگر با کنترل بپزید.
8- پس از خارج کردن از فر داغ داغ سرو کنید. نوش جان