• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مرغ سوخاری در فر : طرز تهیه و دستور پخت غذای آسان در خانه

    مرغ سوخاری در فر

    دستور پخت مرغ سوخاری در فر:

    مواد لازم:

    • سینه مرغ، 3 عدد (600 تا 700 گرم)
    • برای مرینت و آغشته کردن مرغ
    • 2 لیوان خرده نان (و یا پودر سوخاری)
    • 2 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
    • 1 قاشق مرباخوری زردچوبه
    • یک قاشق مرباخوری زیره
    • 1 قاشق مرباخوری نمک
    • 1 لیوان آرد
    • 2 عدد تخم مرغ
    • 1/3 لیوان آب

    پیشنهاد: می توانید مرغها را پس از آغاشته کردن در فریزر بگذارید سپس مدت زمان بیشتری در فر بگذارید

    طرز تهیه مرغ سوخاری در فر:

    1- سینه های مرغ را به صورت نوارهایی با ضخامت متوسط برش دهید.
    2- برای تهیه پوشش سوخاری، خرده نان، فلفل قرمز، زیره، زردچوبه و نمک را داخل کاسه ای با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    3- ابتدا مرغ ها را با آرد آغشته کنید و آرد اضافی آنها را بتکانید.


    4- سپس تخم مرغ ها را به همراه 1/3 استکان مخلوط کرده و سینه مرغها را در آن بغلتانید.
    5- و در آخر آنها را با مخلوط خرده نان و ادویه ها آغشته کنید.


    6- سینه مرغ را در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید. و این مراحل را برای تمام قطعات تکرار کنید.
    7- آنها در فر 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده به مدت 15 دقیقه بپزید. سپس تکه های مرغ را زیر و رو کنید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگر با کنترل بپزید.
    8- پس از خارج کردن از فر داغ داغ سرو کنید. نوش جان

    مرغ سوخاری در فر

    About The Author