رسپی سالاد پاستای فوق العاده :
مواد لازم :
- پاستای فنری، 450 گرم (پخته و آبکش شده)
- پیاز قرمز، ¼ پیمانه (ریز خرد شده)
- بروکلی، 1 پیمانه (ریز خرد شده)
- زیتون سبز، 1 پیمانه (درسته یا خرد شده)
- پنیر چدار رنده شده، 1 پیمانه
- فلفل دلمه ای زرد، ½ پیمانه (خرد شده)
- مینی پپرونی یا پپرونی مکعبی خرد شده، 1 پیمانه
- سالامی، ½ پیمانه (خرد شده)
- گوجه گیلاسی ورق شده، 1 پیمانه
- فلفل دلمه ای سبز متوسط، 1 عدد (خرد شده)
مواد لازم سس سالاد:
- سرکه قرمز، ½ پیمانه
- شکر، 1/3 پیمانه
- جعفری خشک، 1 قاشق غذاخوری
- ادویه ایتالیایی، 1 قاشق غذاخوری
- سیر تازه، 2 حبه
- روغن زیتون بکر، 1 پیمانه
- نمک و فلفل برای تنظیم مزه
طرز تهیه سالاد پاستای فوق العاده :
پاستای خنک شده، پیاز قرمز، بروکلی، زیتون سبز، پنیر، فلفل دلمه ای زرد، پپرونی، سالامی، گوجه گیلاسی و فلفل دلمه ای سبز را داخل کاسهی بزرگی بریزید. و کنار بگذارید
داخل کاسه کوچکی، سرکه قرمز، شکر، جعفری خشک، ادویه ایتالیایی، سیر و روغن زیتون را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید . مزه را تنظیم کنید (حدود 1 قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل)
سس را روی سالاد بریزید و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و روی سالاد را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید. قبل سرو یکبار دیگر سالاد را زیر و رو کنید.