سالاد پاستای فوق العاده

سالاد پاستای فوق العاده : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل

رسپی سالاد پاستای فوق العاده :

مواد لازم :

  • پاستای فنری، 450 گرم (پخته و آبکش شده)
  • پیاز قرمز، ¼ پیمانه (ریز خرد شده)
  • بروکلی، 1 پیمانه (ریز خرد شده)
  • زیتون سبز، 1 پیمانه (درسته یا خرد شده)
  • پنیر چدار رنده شده، 1 پیمانه
  • فلفل دلمه ای زرد، ½ پیمانه (خرد شده)
  • مینی پپرونی یا پپرونی مکعبی خرد شده، 1 پیمانه
  • سالامی، ½ پیمانه (خرد شده)
  • گوجه گیلاسی ورق شده، 1 پیمانه
  • فلفل دلمه ای سبز متوسط، 1 عدد (خرد شده)

مواد لازم سس سالاد:

  • سرکه قرمز، ½ پیمانه
  • شکر، 1/3 پیمانه
  • جعفری خشک، 1 قاشق غذاخوری
  • ادویه ایتالیایی، 1 قاشق غذاخوری
  • سیر تازه، 2 حبه
  • روغن زیتون بکر، 1 پیمانه
  • نمک و فلفل برای تنظیم مزه

طرز تهیه سالاد پاستای فوق العاده :

پاستای خنک شده، پیاز قرمز، بروکلی، زیتون سبز، پنیر، فلفل دلمه ای زرد، پپرونی، سالامی، گوجه گیلاسی و فلفل دلمه ای سبز را داخل کاسه‌ی بزرگی بریزید. و کنار بگذارید
داخل کاسه کوچکی، سرکه قرمز، شکر، جعفری خشک، ادویه ایتالیایی، سیر و روغن زیتون را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید . مزه را تنظیم کنید (حدود 1 قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل)


سس را روی سالاد بریزید و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و روی سالاد را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید. قبل سرو یکبار دیگر سالاد را زیر و رو کنید.

سالاد استای فوق العاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image