رسپی سس مخصوص سرخ کردنی :
این سس برای سرو به همراه سیب زمینی سرخ کرده، انواع برگر ها، مرغ گریل و سرخ شده بسیار مناسب است.
مواد لازم:
- سس مایونز، 1 پیمانه
- سس کچاپ، 1/2 پیمانه
- سس خردل، 1 قاشق غذاخوری
- آب ترشی خیار، 1 قاشق غذاخوری
- سس وستشیر، 1 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل چیلی، 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سس مخصوص سرخ کردنی :
1- داخل یک ظرف، مایونز، کچاپ، خردل، آب ترشی، سس وستشیر و پودر فلفل را با یکدیگر مخلوط و خوب ترکیب کنید
2- نمک و فلفل سس را اندازه کنید
3- این سس را در ظرف دربسته محکم در یخچال نگهداری کنید.