رسپی دسر موز لیوانی خونگی:
مواد لازم :
- 1 پاکت کرم شانتی (پاکت 75 گرمی، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتوانید پودر خامه را از لوازم قنادی فروشی ها بخرید)
- یک عدد موز
- 1 پاکت بیسکوئیت
- مواد لازم پودینگ موز:
- 1 لیتر شیر
- 4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- 150 گرم شکر
- 2 عدد موز
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل
طرز تهیه دسر موز لیوانی :
طرزتهیه پودینگ موز:
موزها را له کرده و پوره کنید. شیر را داخل قابلمه ای بریزید. زرده تخم مرغ، شکر و نشاسته اضافه و مخلوط کنید و در حال همزدن بپزید. وقتی که جوشید، کره، پوره موز و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید و به مدت چند دقیقه دیگر روی شعله ملایم بپزید و حرارت را خاموش کنید.
پس از اینکه از روی حرارت برداشتید مجددا با همزن هم بزنید و داخل ظرفهای سرو بریزید. کرم شانتی را طبق دستورالعمل روی بسته با نصف لیوان شیر مخلوط کرده و با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس روی لایه پودینگ بریزید روی آن بیسکوئیت و موز خرد شده بریزید و مجددا یک لایه پودینگ و بعد کرم شانتی و روی آن بریزید و سه بار این روش را تکرار کنید و لایه آخربا بیسکوئیت و موز حلقه شده تزیین کنید.