• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترافل بادام زمینی : طرز تهیه شیرینی و کیک کافی شاپی در خانه

    ترافل بادام زمینی

    رسپی ترافل بادام زمینی خونگی :

    مواد مورد نیاز:

    • 1- پودر شکر، 3 و ½ پیمانه
    • 2- کره بادام زمینی کِرِمی و نرم، 400 گرم
    • 3- کره، ¼ پیمانه (بسیار نرم شده)
    • 4- اسانس وانیل، 1 ق چ
    • 5- شیر، 3 ق غ
    • 6- شکلات چیپسی، 3 پیمانه
    • 7- روغن مایع، 1 ق غ
    • 8- اسمارتیس ریز، 1/3 پیمانه و 3 ق غ ‌

    طرز تهیه ترافل بادام زمینی:

    1- کره بادام زمینی، پودر شکر، کره نرم شده و وانیل را داخل کاسه‌ای بریزید و با استفاده از همزن برقی با سرعت پایین خوب مخلوط کنید. سپس یک قاشق از شیر را اضافه کنید هم بزنید و قاشق بعدی را اضافه کنید تا مخلوط به شکل خمیر قابل شکل دادن شود. سپس 1/3 پیمانه از اسمارتیس ها را اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. مخلوط کمی چسبنده است اما قابل شکل دادن با اسکوب است و کار کردن با آن راحته.


    2- کف یک سینی کاغذ روغنی انداخته و از مخلوط با استفاده از اسکوپ توپکهایی به اندازه یک قاشق غذاخوری درست کنید و داخل سینی بچینید. سینی را به مدت 1 ساعت تا زمانیکه توپکها سفت شوند در فریزر قرار دهید.
    3- در دقایق پایانی که می‌خواهید از فریزر خارج کنید، شکلات چیپسی ها را به همراه روغن مایع داخل مایکروفر و یا به روش بن ماری ذوب کنید. بعد توپکهای از فریزر خارج کرده را به شکلات آغشته کرده و دوباره روی کاغذ روغنی بپیجنید و روی ترافل ها را با 3 قاشق غذاخوری خرد شده تزیین کنید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.

    ترافل بادام زمینی

    About The Author