• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوکی شکلاتی آلمانی : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای کافی شاپی

    کوکی شکلاتی آلمانی

    رسپی کوکی شکلاتی آلمانی با روش آسان و حرفه ای در خانه :

    مواد لازم:

    • آرد، 1 و 1/4 پیمانه (160 گرم)
    • پودر کاکائو، 1/3 پیمانه
    • بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری
    • نمک، 1/4 قاشق چایخوری
    • کره، 113 گرم در دمای اتاق
    • شکر قهوه‌ای روشن، 3/4 پیمانه
    • شکر دانه ریز، 1/4 پیمانه
    • تخم مرغ درشت، 1 عدد
    • زرده تخم مرغ درشت، 1 عدد
    • اسانس وانیل، 1/2 قاشق چایخوری
    • شکلات چیپسی، 1 پیمانه
    • مواد لازم رویه کوکی ها:
    • شیر تبخیر شده(*)، 1/2 پیمانه
    • شکر دانه ریز، 1/2 پیمانه
    • زرده تخم مرغ درشت، 1 عدد
    • کره، 4 قاشق غذاخوری (56 گرم)
    • اسانس وانیل، 1/2 قاشق چایخوری
    • پودر نارگیل درشت، 1/2 پیمانه
    • گردوی خرد شده، 1/2 پیمانه
    • شکلات ذوب شده، 56 گرم

    طرز تهیه کوکی شکلاتی آلمانی :

    فر را درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید.
    آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را داخل کاسه ای با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید.
    داخل کاسه همزن کره، شکر قهوه ای و شکر را بریزید و با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا ترکیب شده و نرم شوند. تخم مرغ، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. سرعت همزن را کم کنید و مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید. شکلات چیپسی را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.


    خمیر آماده را با اسکوپ بستنی کوچک شکل داده و با فاصله در سینی فر بچینید.
    کوکی ها را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانیکه کوکی ها خودشون را بگیرند، بپزید. بگذارید کوکی ها به مدت 10 دقیقه در سینی خنک شوند و سپس بردارید بگذارید روی توری سیمی

    طرز تهیه رویه کوکی:


    شیر تبخیر شده، شکر، زرده تخم مرغ و کره را داخل یک قابلمه کوچک شیر جوش بریزید وآن را روی حرارت بگذارید. مواد را به طور مداوم هم بزنید تا زمانیکه پخته و غلیظ شوند. در حدود 10 دقیقه. از روی حرارت بردارید و اسانس وانیل، پودر نارگیل و گردوی خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را کنار بگذارید تا سرد شده و برای ریختن روی کوکی ها به اندازه کافی غلیظ شود.


    پس از اینکه مواد رویه را روی کوکی ها ریختید با شکلات  ذوب شده روی آنها نقش بزنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بماند. بهتر است که کوکی ها همان روز که پخته می شوند، سرو کنید.
    نکته: برای تهیه شیر تبخیر شده، 1پیمانه شیر را داخل ظرفی که کف آن ضخیم است بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کم کم ریز جوش زده و حجم آن به نصف برسد، حتما به طور مداوم هم بزنید.

    کوکی شکلاتی آلمانی

    About The Author