• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک مخملی شکلاتی : طرز تهیه و دستور پخت کیک کافی شاپی در خانه

    کیک مخملی شکلاتی

    رسپی کیک مخملی شکلاتی :

    مواد لازم:

    • 4 عدد تخم مرغ
    • 1 لیوان شکر دانه ریز (لیوان 200 میلی لیتری)
    • یک لیوان روغن مایع
    • 1 لیوان شیر
    • یک و نیم بسته بکینگ پودر (بسته‌ی 10 گرمی)
    • 1 بسته وانیل شکری (5 گرمی) یا وانیل خالص کمی
    • 2 و نیم لیوان آرد
    • دو و نیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو
    • 2 و نیم قاشق غذاخوری کرم شکلات صبحانه

    طرز تهیه کیک مخملی شکلاتی:

    آرد و پودر کاکائو را باهم الک کنید. زرده‌ و سفیده‌های تخم مرغ ها را جدا کنید. به زرده های تخم مرغ تصف لیوان شکر دانه ریز اضافه کنید. به سفیده های تخم مرغ نیز نصف لیوان شکر دانه‌ریز اضافه کنید. سفیده ها را در حدی که کف کند هم بزنید. سپس زرده ها را در ظرفی دیگر هم بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.


    سپس به ظرف محتوی زرده تخم مرغ، روغن مایع، شیر، بکینگ پودر، پودر کاکائو و آرد را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. شکلات صبحانه را اضافه کنید و سپس سفیده را در دو مرحله اضافه کرده و مخلوط کنید. توصیه می کنم سفیده را بسیار با دقت اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید. سپس قالب کیک را با کره کاملا چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید. در فر 180 درجه سانتیگراد از پیش گرم شده به مدت 30 دقیقه بپزید. از آنجا که حرارت و زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است باد دقت کیک را بپزید و پخت آن را با خلال دندان تست کنید. نوش جان
    ‌‌

    کیک مخملی شکلاتی

    About The Author