• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    تارت موز و شکلات : طرز تهیه و دستور پخت شیرینی و دسر در خانه

    تارت موز و شکلات

    رسپی تارت موز و شکلات با نوتلا کافی شاپی :

    مواد لازم کراست پایه:

    • بیسکوئیت کامل پودر شده دایجستیویا ویفر یا کراکر، 200 گرم (2 پیمانه)
    • کره ذوب شده، (100 گرم) 7 قاشق غذاخوری
    • پودر کاکائو، (17 گرم) 2 قاشق
    • غذاخوری
    • نمک، 1/8 قاشق چایخوری
    • موز رسیده (اما سیاه نشده)، 3 تا 4 عدد برای لایه موزی

    مواد لازم گاناژ نوتلا :

    • شکلات شیری خرد شده، 300 گرم
    • نوتلا، (240 گرم) ¾ پیمانه
    • خامه، (240 میلی لیتر) 1 پیمانه
    • فندق خرد شده برای تزیین (اختیاری)

    طرز تهیه تارت موز و شکلات :

    1- برای درست کردن کراست پایه: کره، پودر کاکائو، نمک را داخل کاسه ای بریزید و داخل ماکروویو (یا شعله ملایم اجاق) ذوب کنید. خوب مخلوط کنید و سپس بیسکوئیت پودر شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شده و نرم شوند. با استفاده از انگشتان خود مخلوط را کف قالب تارت 23 سانتیمتری بریزید (من از قالبی استفاده کردم که کف آن جدا می‌شد) و فشارده کنید به دیواره و کف. برای ترد شدن قالب را برای 8 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید.سپس بگذارید قبل از اضافه کردن مواد داخلی (فیلینگ) خنک شود.اگر شما نمیخواهید کراست پایه را بپزید، روی قالب را با سلفون پوشانده و به مدت یکساعت در یخچال بگذارید. تا قبل از اضافه کردن مواد داخلی سفت شود.


    2- موزها را حلقه حلقه کنید و روی کراست پایه بچینید.
    3- برای درست کردن مواد داخلی: شکلات، شیری خرد شده نوتلا، و خامه راداخل یک کاسه نشکن بریزید و به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو بگذارید (یا به روش بن ماری روی بخار آب) تا ذوب شده و نرم شوند. مخلوط را روی لایه موزی بریزید و اگر دوست داشتید با فندق خرد شده تزیین کنید. تارت را به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. شما می توانید این تارت را یکروز قبل هم درست کنید.
    4- این تارت اگر روی آن را به خوبی بپوشانید به مدت 5 روز در یخچال قابل نگهداری است.

    تارت موز و شکلات

    About The Author