کیک سیب زمینی

کیک سیب زمینی : طرز تهیه و دستور پخت غذای آسان و خوشمزه در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل کیک و شیرینی

رسپی کیک سیب زمینی :

من از قالب بیضی کمربندی استفاده کردم. انتخاب قالب کاملا به سلیقه شما بستگی داره (قالب کیک تارت یا کاپ کیک یا هر قالب دیگه ای)

مواد لازم:

  • قسمت سیب زمینی
  • 3 تا 4 عدد سیب زمینی متوسط
  • 2 تا 3 قاشق غذاخوری مایونز
  • نمک
  • قسمت هویچ
  • 4 تا 5 عدد هویچ
  • نصف استکان روغن مایع
  • 1 پیاله ماست سیردار
  • 2 تا 3 قاشق مایونز
  • نمک

برای تزئین:

  • 3 تا 4 قاشق غذاخوری ماست چکیده
  • نصف یک کنسرو کوچک ذرت
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز تفت داده شده
  • 1 عدد خیارشور

طرز تهیه کیک سیب زمینی :

برای قسمت هویج: هویج را رنده کنید و در روغن تفت دهید سپس مایونز، ماست و نمک را اضافه کرده مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را پوست بکنید آبپز کنید و به حالت پوره درآورید. بهش سیر، نمک و مایونز را اضافه کنید و مخلوط کنید.


یک لایه از سب زمینی را کف قالب کمربندی بیضی بریزید و فشرده کنید. نیمی از مخلو ماست و هویچ را روی آن به طوریکنواخت پخش کنید. سیب زمینی باقیمانده را روی آن بریزید و هویج باقیمانده را روی آن پهن کنید و یک کیک سیب زمینی لایه لایه درست کنید. کمربندی قالب را بعد از 1 تا 2 ساعت استراحت باز کنید. روی سالاد را با ماست چکیده و خیارشور و سبزیجات تزیین کنید و برش داده سرو کنید.

کیک سیب زمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image