طرز تهیه کیک شکلات و فندق :
لیوان استفاده شده 240 میلی لیتر است
مواد لازم:
- 1 + 2/3 پیمانه (180 گرم) پودر فندق
- رنده پوست نصف یک پرتقال
- 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
- 4 عدد زرده تخم مرغ
- 3 تا 4 قاشق غذاخوری (60 گرم) شکر دانه ریز
- 4 عدد سفیده تخم مرغ
- 3 تا 4 قاشق غذاخوری (60 گرم) شکر دانه ریز
مواد میانی:
- کرم کاکائویی فندقی
رویه:
- پودر شکر
- 2 مشت فندق خرد شده
طرز تهیه کیک شکلاتی و فندق :
ابتدا برای یک قالب 20 سانتیمتری کمربندی، کاغذ روغنی بیاندازید و کرم فندقی را به شکل دایره ای به قطر 17 تا 18 سانتیمتری باز کنید. بسیار نازک و یا بسیار کلفت نباشد. آن را در فریزر بگذارید تا سفت شود. سپس پودر فندقريال بکینگ پودر و رنده پوست پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید. زرده تخم مرغ و 60 گرم شکر دانه ریز را داخل کاسه ای بریزید و به مدت 4 تا 5 دقیقه هم بزنید.
سپس مواد خشک را به مخلوط زرده اضافه کنید و مواد را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس سفیده های تخم مرغ و 60 گرم شکر دیگر را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید تا سفید و مانند برف شود. سفیده هم زده را به بقیه مواد اضافه کنید. و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا مواد خوب با یکدیگر ترکیب شوند. مواظب باشید پف سفیده ها نخوابد. نیمی از مایه کیک را داخل قالب کمربندی 20 سانتی متری که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید.
سپس کرم فندقی را از فریزر درآورده روی آن بگذارید و سپس بقیه مایه کیک را روی آن بریزید. کیک را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 48 دقیقه بپزید. بعد از بیرون آوردن از فر، آن را در قالب نگه دارید و به آن دست نزنید تا کاملاً سرد شود. پس از سرد شدن از یخچال خارج کنید. وسط کیک فرو رفته خواهد شد. فندق درشت خرد شده را روی وسط کیک بریزید و کنارههای کیک هم پودر شکر الک کنید. نوش جان