• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    آلو مسما زنجانی : طرز تهیه غذای سنتی و خورشت اصیل ایرانی

    آلو مسما

    دستور پخت خورشت سنتی ایرانی آلو مسما :

    مواد لازم:

    • 1- گوشت گوساله یا گوسفند، 500 گرم
    • 2- هویچ متوسط، 5 عدد
    • 3- پیاز متوسط، 1 عدد
    • 4- پیاز داغ نگینی برای تزیین، به میزان لازم
    • 5- آلوچه خورشتی، 150 گرم
    • 6- آبغوره یا آبلیمو، 4 ق غ
    • 7- شکر، 2 تا 4 ق غ (بسته به ضائقه)
    • 8- نمک، فلفل و زردچوبه، به میزان لازم
    • 9- زعفران دم کرده، 2 ق غ
    • 10- چوب دارچین، یک تکه
    • 11- رب گوجه فرنگی، یک ق غ

    طرز تهیه خورشت سنتی زنجانی آلو مسما :


    گوشت را به تکه های درشت ( 5 در 5 سانتی) بریده (می توانید از گوشت با استخوان گوسفندی نیز استفاده کنید) و با یک عدد پیاز نگینی، زردچوبه و فلفل کمی روغن سرخ کنید. سپس مقداری آب و چوب دارچین را اضافه کنید و بگذارید تا گوشت بپزد.
    آلوچه را در آب خیس کنید تا کمی نرم شده و گرد و خاک آن برود. هویچ ها را به شکل مستطیل یک در دو سانتی خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس همراه با آلو و نمک به گوشت اضافه کنید. در آخر آبغوره، شکر و زعفران و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و بگذارید حدود نیم ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد.

    الو مسما

    About The Author