• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رول بادمجان سرخ شده : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

    رول بادمجان سرخ شده

    رسپی رول بادمجان سرخ شده:

    مواد لازم:

    • 500 گرم گوشت چرخکرده
    • 1 عدد پیاز متوسط
    • یک عدد تخم مرغ
    • 1 کاسه پودر نان یا پودر سوخاری
    • 1 مشت جعفری
    • 2 حبه سیر
    • نمک، فلفل سیاه، زیره، آویشن
    • 4 عدد بادمجان بلند
    • 2 قاشق غذاخوری رب کوچه فرنگی
    • نمک و فلفل سیاه
    • 350 میلی لیتر آب
    • روغن مایع برای رومال

    طرز تهیه رول بادمجان سرخ شده:

    ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به مدت 30 دقیقه در آب نمک خیس کنید.
    در این فاصله کوفته ها را آماده کنید. سیر و پیاز را رنده کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
    بادمجان ها را خشک کرده و در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید و هر دو طرف آنها را با فرچه روغن مایع بمالید. روی آنها نمک بپاشید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه تا زمانیکه سرخ شوند، بپزید.


    مخلوطی گوشتی را از یخچال خارج کنید. از مخلوط به اندازه گردو برداشته و در دست به شکل بیضی فرم دهید.
    سپس کوفته ها را یک یک روی یک ورق بادمجان پخته شده بگذارید و رول کنید. بقیه مواد را نیز به همین روش آماده کنید.


    در نهایت با رب گوجه، آب و نمک و فلفل سس گوجه را درست کرده روی رول های بادمجان بریزید. در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتیگراد حدودا به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید. این زمان برای فرهای مختلف متفاوت است. شما در حدیکه روی بادمجان ها سرخ شده و کوفته ها پخته شوند داخل فر بگذارید بماند. داغ سرو کنید. نوش جان

    رول بادمجان سرخ شده

    About The Author