طرز تهیه قرابیه قارچی شیرینی ترکی مناسب عید نوروز و ماه رمضان:
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود. استکان معادل نصف لیوان
مواد لازم:
- 250 گرم مارگارین
- 2 عدد نخم مرغ
- 1 لیوان پودر شکر
- 400 گرم نشاسته ذرت
- 1 و نیم استکان آرد (با کنترل اضافه کنید)
- یک پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل و یا وانیل خالص کمی
- برای رویه شیرینی:
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه قرابیه قارچی :
مارگارین نرم شده در دمی اتاق، پودر شکر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با همن خوب بزنید تا ترکیب شوند. 400 گرم نشاسته ذرت، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده با دست مخلوط کنید. خمیری حاصل می شود که به دست می چسبد. سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و خمیر را جمع کنید خمیری که به دست نمی چسبد. من حدودا یک و نیم استکان آرد اضافه کردم. بسته به مارک آردهای میتواند این میزان کمی متفاوت باشد.
از خمیر حاصل به اندازه گردو برداشته در دست گرد کنید. و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید. پودر کاکائو را در ظرفی دیگر بریزید. دهانه یک بطری خالی نوشابه یا آب معدنی را در پودر کاکائو فرو برده و روی قرابیه ها فشار دهید.
قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. قرابیه ها نباید تغییر رنگ دهند.
با این مقدار مواد 30 عدد قرابیه در دو سینی فر به دست میآید. این قرابیه مدت زیادی تازه می ماند، حتما امتحان کنید نوش جان