اموزش دستور پخت کته سماق با کباب گشنیز و سس گوجه در خانه :
مواد مورد نیاز :
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- سیر یک حبه
- نمک و فلفل
- پیاز رنده شده آب گرفته شده یک عدد
- گشنیز خرد شده کمی
برای سس:
- گوجه فرنگی ۵ عدد
- نمک و فلفل
- گشنیز خرد شده
- برنج یک پیمانه برای هر نفر
- نمک
- روغن
- سماق برای یک پیمانه یک ق چ
- آب
طرز تهیه کته سماق با کباب گشنیز :
کته رو هر جور که خودتون میزارید همونجور بزارید . فقط سماق رو با نمک و روغن اضافه کنید. بعد از اینکه آبش کشیده شد بزارید دم بکشه
برای کباب همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم خوب ورز میدیم تا یکدست بشه بعد دستمون رو خیس میکنیم یه گلوله از گوشت رو برمیداریم (من حدود ۵۵ گرم برداشتم ) توی دست بصورت دوک در میاریم
همه گوشت رو که دوکی شکل کردیم دورن ماهیتابه کمی روغن میریزیم و کباب ها رو سرخ میکنیم
گوجه ها رو ریز خرد میکنیم دورن ماهیتابه کمی روغن میریزیم گوجه ها رو سرخ میکنیم بعد نمک و فلفل و گشنیز رو اضافه می کنیم هم می زنیم و میگذاریم تا گوجه ها بپزند حدود ۱۵ دقیقه با حرارت کم
بعد از آماده شدن سس و سرخ شدن کباب ها سس را دورن ماهیتابه کباب می ریزیم و کباب ها را روی سس میچینیم و روی کباب ها باز کمی گشنیز میریزیم و خیلی کم آب میریزیم در حد نصف پیمانه در ماهیتابه را میزاریم و اجازه میدیم تا کباب ها و سس طعمشونو به همدیگه بدن ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشه کافیه
نوش جان