• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه ترافل فندقی : رسپی شیرینی کافی شاپی به روش آسان

    طرز تهیه ترافل فندقی

    طرز تهیه شیرینی ترافل فندقی :

    مواد لازم برای حدود 20 عدد:

    • شکلات تلخ (70 درصد) 150 گرم
    • شیر نارگیل پرچرب، 150 میلی لیتر (1/2 پیمانه) + 2 قاشق غذاخوری (از هر شیر ساده دیگری می توانید استفاده کنید (اگر از شیرهای دیگر استفاده کردید 60 میلی لیتر یا حدود 4 قاشق غذاخوری از اندازه گفته شده را کم کنید چون شیر نارگیل چرب تر از سایر شیرهای ساده است)
    • شربت افرا، 60 میلی لیتر (1/4 پیمانه)
    • قهوه فوری ، 1 تا 2 قاشق چایخوری
    • کره فندق نرم، 180 میلی لیتر ( 3/4 پیمانه)
    • فندق تست شده، 150 گرم
    • چند قطره اسانس وانیل یا فندق (اختیاری)

    طرز تهیه ترافل فندقی:

    1- شکلات را ریز خرد کنید و داخل یک کاسه شیشه ای بریزید و روی بخار آب بگذارید و به آرامی ذوب کنید وقتی یک ششم از شکلات ذوب شده حرارت را خاموش کنید اما کاسه همچنان روی آب گرم بماند و آرام هم بزنید تا همه شکلات ذوب شود.


    2- همزمان که شکلات در حال ذوب شدن است، شیر نارگیل را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید و گرم کنید تا شروع به ریز جوش زدن بکند. قهوه فوری را در شیر گرم حل کنید من 2 قاشق چایخوری ریختم تا طعم قهوه زیاد باشید شما اگر دوست ندارید می توانید 1 قاشق چایخوری استفاده کنید- اینکار طعم شکلات را قوی تر می کند.


    3- شیر نارگیل گرم شده را آرام آرام به شکلات ذوب شده اضافه کنید .اگر دیدید که (شکلات دون دون و سفت شد) نگران نشوید بعضی مواقع اتفاق می افتد. چون در اینجا در حال درست کردن یک مدل گاناش هستیم مشکلی نیست. فقط به اضافه کردن آرام شیر و هم زدن مداوم ادامه دهید. در اکثر قسمتها شکلات دوباره یکدست و روان می شود.

    4- شربت افرا را اضافه کرده با ویسک هم بزنید و در پایان کره فندق را اضافه کرده هم بزنید.

    اگر از اسانس استفاده می کنید وانیل یا فندق یا هردو، اینجا چند قطره بریزید در کل اسانس اختیاری است.
    5- مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شده به دمای اتاق برسد سپس به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا سفت شود.


    6- قبل از اینکه مخلوط را از یخچال خارج کنید 20 تا 22 عدد از فندق ها را کار گذاشته و بقیه خرد کنید و روی یک سطح صاف یا سینی بریزید.
    7- به وسیله اسکوپ کوچک از مخلوط بردارید. برای یکدست شدن کار می توانید از ترازو استفاده کنید. داخل کف دست باز کنید یک فندق در میانه آن بگذارید و گوشه های آن را دور فندق ببندید. سریعا در دست گرد کنید و سپس در فندق خرد شده بغلتانید. برای اینکه مخلوط سریع گرم شده و چسبنده میشود بهتر است کم کم از یخچال خارج کرده و ترافل ها را درست کنید.


    8- ترافل ها در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. این ترافل ها 5 تا 7 روز در یخچال قابل نگهداری است.

    طرز تهیه ترافل فندقی

    About The Author