• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک گیلاس بادام : دستور پخت کیک خوشمزه و آسون تو خونه

    کیک گیلاس بادام

    دستور پخت کیک گیلاس بادام:

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ، سه عدد به دمای محيط رسيده
    • شكر، يك پیمانه
    • ماست شیرین و سفت نصف پیمانه
    • کره 70 گرم
    • وانيل نصف ق چ
    • بيكينگ پودر، دو ق چ
    • نمك، نوک ق چ
    • آرد، دو پيمانه
    • نشاسته ذرت 3 ق غ
    • گیلاس نصف شده و مقداری هم خرد شده
    • پرک بادام

    طرز تهیه کیک گیلاس بادام :

    فر رو با درجه 180 روشن كنيد.
    قالب بيست سانتی رو چرب كرده و آرد پاشی میکنیم.
    تخم مرغ و شكر رو با هم سه الی چهار دقيقه هم می زنیم تا كرم رنگ و غلیظ بشه، ماست رو بهش اضافه كرده حالا بترتيب وانيل و کره نرم رو اضافه كنيد و با دور کند همزن 30 ثانیه هم میزنیم.
    نمك و آرد، نشاسته ذرت، بيكينگ پودر رو حتما الك كرده و به مايع كيك اضافه كنيد با لیسک همزده تا مخلوط بشه.
    مایع کمی سفت و غلیظه


    مقداری از مايع اماده شده رو توي قالب بریزید و گیلاس های ریز خرد شده رو روی خمیر بچینید، مابقی خمیر کیک را درون قالب بریزید و گیلاس های نصف شده و پرک بادام‌ها را روی کیک میچینیم.
    قالب رو در فر می گذاریم بمدت 45_55 دقيقه يا تا زماني كه خلال دندون تميز از مابين كيك در بياد.


    نکته
    گيلاس ها رو بعد از شستن با چاقو نصف کنید هستشو دربیارید و با دستمال خشک کنید.

    کیک گیلاس بادام

    About The Author