رسپی گراتن گوشت و قارچ :
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود.
مواد لازم:
- 1 کیلو گوشت ریز خرد شده
- 2 عدد فلفل دلمه ای
- 1 عدد پیاز
- 3 عدد گوجه فرنگی
- 2 حبه سیر
- 400 گرم قارچ
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک
- فلفل سیاه
- فلفل پرک ترکیه
مواد لازم سس بشامل:
- 2 قاشق غذاخوری کره
- دو قاشق غذاخوری آرد
- 2 لیوان شیر
- نمک
- فلفل سیاه
برای رویه:
- پنیر پیتزا، 200 گرم
طرز تهیه گراتن گوشت و قارچ :
گوشت را در قابلمهای مناسب بریزید و روغن زیتون را اضافه کرده گوشت را در حدی که رنگ آن برگردد، تفت دهید.
سپس در قابلمه را بگذارید و گوشت را با حرارت متوسط بپزید تا آب آن کشیده شود و نرم شود.
رب گوجه، نک و فلفل سیاه را اضافه کرده مخلوط کنید. به جز قارچ بقیه مواد را نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و 5 تا 6 دقیقه بپزید.
سپس قارچ را خرد کرده و اضافه کنید . مجددا هم بزنید و پس از 2 تا 3 دقیقه پختن، مخلوط گوشت را کف یک ظرف مخصوص فر بریزید .
برای تهیه سس بشامل کره را داخل ظرفی بریزید و سپس آرد را اضافه کنید و آرد را در حدی که کمی تغییر رنگ بدهد، تفت بدهید. سپس شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود. اگر بیش از حد غلیظ بود، می توانید کمی شیر اضافه کنید.
پس از جوش آمدن سس آن را از روی حرارت بردارید و روی مخلوط گوشتی بریزید. و روی آن پنیر پیتزا بریزید و در فر از پیش گرم شده در دمای 220 درجه در حدی که روی آن سرخ شود، بپزید. نوش جان