• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی چنگالی : طرز تهیه شیرینی و کیک خوشمزه و آسان خانگی + نکات

    شیرینی چنگالی

    آموزش و طرز تهیه شیرینی چنگالی خوشمزه و آسان :

    امروزبراتون آموزش شیرینی چنگالی و میذارم از اون شیرینی هایی که بخورین سیر نمیشین خیلی راحت آماده میشه و برای عید هم میتونین درست کنین

    مواد مورد نیاز:

    • آرد سفید ۱,۲/۳ پیمانه
    • کره ۱۰۰ گرم
    • پودر قند ۱/۲ پیمانه
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
    • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
    • شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
    • پودر نارگیل پسته، کنجد، بادام به مقدار لازم

    دستور پخت شیرینی چنگالی:

    ۱- ابتدا پودر قند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود
    ۲- سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم
    ۳- بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم
    ۴- بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده در سینی روی کاغذ روغنی میچینیم
    ۵- با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود و با چنگال رویش خط می اندازیم
    ۶- در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط 15 دقیقه میپزیم
    ۷- بعد از خنک شدن در شکلات ذوب شده زده و در پودر نارگیل و… میزنیم

    سایر نکات
    برای این شیرینی اگر از همزن برقی استفاده کنیم بهتر است ولی میتوان با چنگال یا همزن دستی هم مواد را مخلوط کنید! در شیرینی هایی که پودر قند لازمه شکر را پودر نکنید و جایگزین نکنید کیفیتش متفاوت است! اگر کاکائویی درست کردید چهار قاشق آرد کم کنید و دو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید همیشه در شیرینی خشک دو برابر میزان پودر کاکائو از آرد کم کنید! در شیرینی هایی که کره یا روغن دارند زیاد ورز ندهید روغن پس میدهد و شیرینی خشک میشود! بیشتر از زمان لازم قرار ندهید حتی اگر با دست امتحان کردید نورم بود اشکال نداره بعد از سرد شدن سفت میشود! نوش جان!

    شیرینی چنگالی

    About The Author