رسپی کاپ کیک شکلاتی:
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود. هر استکان معادل نصف پیمانه میباشد.
مواد لازم:
- 3 عدد تخممرغ
- 1 و نیم لیوان شکر دانه ریز
- 1 استکان روغن مایع
- 2 و نیم استکان شیر
- 3 تا 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 2 و نیم لیوان آرد
- 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
مواد لازم کرم :
- 1 پاکت (128 گرمی)پودر سس شکلاتی آماده
- 1 و نیم لیوان شیر
- 100 گرم شکلات تلخ
- 1 پاکت (75 گرمی) کرم شانتی ساده
- 1 پاکت (75 گرمی) کرم شانتی کاکائویی
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی:
ابتدا کرم را آماده کنید. برای کرم پودر سس شکلاتی آماده را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتبا هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود.
زمانیکه شعله اجاق را خاموش کردید، شکلات تلخ را به سس اضافه کنید و در حدی که شکلات ذوب شود، هم بزنید. سپس بگذارید کنار تا خنک شود. در این فاصله شروع به پخت کاپ کیک ها کنید. (هر از گاهی سس شکلاتی را هم بزنید تا رویه نبندد)
برای درست کردن کیک: تخم مرغ و شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی هم بزنید. سپس شیر، روغن مایع، وانیل، پودر کاکائو، بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط کیک را در قالبهای مافین به شکلی مساوی تقسیم کنید. کیک ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.
پس از خنک سس شکلاتی، پودر کرم شانتیها را اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید. تا زمانیکه کیک ها خنک شوند، کرم را در یخچال قرار دهید.
پس از خنک شدن کیک ها کرم را داخل قیف با ماسوره بریزید و کاپ کیک ها را به شکل دلخواه تزیین کنید. نوش جان