• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باقلوای خونگی : دستور پخت شیرینی و کیک خونگی

    طرز تهیه باقلوای خونگی

    اموزش و طرز تهیه باقلوای خونگی شیرینی خوشمزه و آسان :

    دستور پخت و طرز تهیه باقلوای خونگی:

    پست رو سیو کنید و برای دوستانتون که باقلوا دوست دارن بفرستین،
    شیرینی پزی یکی از کارهایی که به من آرامش میده حتی اگر خودم نخورم ……
    این روش آسون‌ ترین روش برای تهیه باقلوا در منزل هست
    از خمیر های آماده استفاده کنید همه لوازم قنادی ها دارن من مارک هومینا گرفتم
    خمیر رو تا تازه درست کنید چون وقتی داخل فریزر بگذارید موقع استفاده هم میچسبه و هم خرد میشه،


    شربت رو درست کنید:


    یک و نیم پیمانه آب
    یک و نیم پیمانه شکر
    یک سوم پیمانه شیر عسلی
    رو روی حرارت بگذارید تا خوب حل بشه زعفران را به دلخواه میتونید اضافه کنید
    وقتی شکر حل شد و کمی جوشید
    از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید
    قالبی که انتخاب میکنید باید بشه داخل فر بگذارید
    خمیر باقلوا رو روی صفحه کار باز کنید
    کف قالب را روی خمیر بگذارید و با چاقو باندازه کف قالب برش بزنید
    ۱۵۰ گرم کره و یک چهارم پیمانه روغن سرخ کردنی رو بگذارید آب بشه قالب رو چرب کنید


    چند ورق اول رو کف قالب بگذارید و بعد هر ورق رو که میگذارید خوب با قلم‌ مو به تمام سطحش کره بزنید و لایه بعدی رو قرار بدید
    نیمی از ورق ها رو که گذاشتین هر مغزی که دوست داشتین و در دسترس بود رو آسیاب کنید یک دوم پیمانه و بهش پودر هل و گل محمدی اضافه کنید، میتونید کرمفیل رو با کمی پودر پسته مخلوط کنید و بین لایه ها بگذارید، روی لایه های به دلخواه پودر هل بریزید،


    و دوباره بقیه ورق ها رو کامل کره بزنید و روی هم قرار بدید روی لایه آخر هم کامل کره بزنید کره باعث میشه خوب باقلوا لایه لایه بشه بعد از پخت پس این مرحله رو با دقت انجام بدید، به دلخواه برش بدید و داخل فر بگذارید با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه ( دما و زمان با توجه به نوع فر تقریبی هست لطفا چک کنید) بهتره حرارت رو همزمان از بالا و پایین روشن کنید در آخر هم گریل رو روشن کنید تا به رنگ دلخواه برسید .


    شهد سرد را روی باقلوای داغ بریزید تا از فر خارج کردید روی قالب یک سینی قرار بدید تا شهد کامل جذب بشه بگذارید کامل سرد بشه و بعد سرو کنید میتونید موقع سرو پودر پسته برای تزیین بریزید ،
    امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید .

    طرز تهیه باقلوای خانگی

    About The Author