• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شامی پوک گیلانی : طرز تهیه و دستور پخت غذای سنتی و اصیل گیلانی

    شامی پوک گیلانی

    دستور پخت و طرز تهیه شامی پوک گیلانی خوشمزه و آسان :

    مواد مورد نیاز:

    • لپه یک لیوان
    • نخود یک و نیم لیوان
    • گوشت نیم کیلو
    • سیب زمینی ۲ عدد متوسط
    • پیاز یک عدد متوسط
    • فلفل نمک زردچوبه به مقدار لازم
    • تخم مرغ ۱ عدد

    آموزش و طرز تهیه شامی پوک گیلانی :


    لپه و نخود و سیب زمینی و پیاز و گوشت رو به همراه زرد چوبه با آب می پزیم بعد از اینکه پخت گوشت رو جدا میکنیم و ریش ریش می کنیم حالا بقیه مواد رو با گوشت کاملاً ورز میدیم به اندازه مصرف جدا میکنیم یک عدد تخم مرغ (بستگی به اندازه مواد) و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و سرخ می کنیم و مابقی مواد رو داخل فریزر نگهداری میکنیم برای دفعه های بعد
    (وسط شامی ها رو باید سوراخ کنید)

    شامی پوک گیلانی

    About The Author