• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کرم کیک اسفناج : طرز تهیه حرفه ای به روش کافی شاپی

    کرم کیک اسفناج

    رسپی کرم کیک اسفناج:

    لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.

    مواد لازم:

    • 4 عدد تخم مرغ
    • 1 لیوان شکر دانه ریز
    • 1 لیوان پوره اسفناج
    • نصف لیوان روغن مایع
    • 2 لیوان آرد
    • 1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
    • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرمی) اختیاری (من اضافه نکردم)

    مواد لازم کرم :

    • 5 لیوان شیر
    • 4 قاشق غذاخوری آرد
    • 2 قاشق غذاخوری نشاسته
    • 1 لیوان شکر دانه ریز
    • 1 پاکت کرم شانتی (1 پاکت 75 گرم است ، از لوازم قنادی فروشی بخرید پودر خامه هم میشه استفاده کرد)
    • نصف استکان شیر
    • موز یا توت فرنگی هرکدام دوست دارید.

    طرز تهیه کرم کیک اسفناج :

    برای تهیه پوره اسفناج، 100 تا 150 گرم برگ اسفناج تازه را در آب جوش کمی بپزید سپس در آب یخ بریزید پس ازاینکه کمی آب اضافی آن گرفته شد، داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید.


    برای تهیه کیک، تخم مرغ و شکر دانه ریز را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه هم بزنید. در حال هم زدن دو سه قاشق آب گرم به مخلوط اضافه کنید. وقتی تخم مرغ حجم گرفت، پوره اسفناج و روغن مایع را اضافه کرده، یک دقیقه دیگر هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را الک و اضافه کرده مخلوط کنید.من مایه کیک را در سینی فر بزرگی که کاغذ روغنی انداختم پختم شما می توانید از قالب مستطیلی پیرکس یا قالب گرد استفاده کنید. کیک را در فر از پیش گرم شده در دمای 160 تا 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

    طرز تهیه کرم :


    من کرم را قبل از پخت کیک درست کردم و کنار گذاشتم تا خنک شود. برای تهیه کرم، به جز از کرم شانتی و نصف استکان شیر بقیه مواد را داخل قابلمه‌ای بریزید و مانند محلبی بپزید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود، هر ازگاهی هم بزنید که رویه نبندد. کرم شانتی و شیر را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا فرم بگیرد. سپس با کرم خنک شده مخلوط کنید.
    برای ترکیب دسر، کیک را به شکل دو دایره برش بزنید.

    کف یک قالب رینگی یک لایه از کیک را بگذارید، در کناره ها توت فرنگی بچینید. سپس فضای میانی را با کرم و یک عدد موز خرد شده پر کنید. لایه دیگر کیک را روی آن بگذارید و بقیه کرم را روی آن بمالید. کناره های کیک که اضافه مانده بود را خرد کرده روی کرم بریزید و با دست کمی فشرده کنید. سپس دسر را به مدت یک شب در یخچال بگذارید که ببندد.


    این کیک را به هر شکلی که دوست دارید می توانید تزیین کنید، من اینگونه تزیین کردم.
    مزه اسفناج در این کیک اصلا مشخص نمیشود. و شبیه پسته و خوشرنگ است.

    کرم کیکی اسفناج

    About The Author