رسپی نان پوآچا رولی فلفلی:
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود. هر استکان معادل نصف پیمانه میباشد.
مواد لازم:
برای خمیر:
- 1 لیوان شیر
- 1 لیوان آب ولرم
- نصف لیوان ماست
- 1 لیوان روغن مایع
- یک عدد تخم مرغ
- 1 پاکت خمیر مایه تر (42 گرم، یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- 1 تا 2 قاشق مرباخوری نمک
- 1 کیلو آرد (با کنترل اضافه شود)
مواد میانی:
- 2 قاشق غذاخوری رب
- 1 قاشق غذاخوری پول بیبر (فلفل پرک ترکیه)
- نصف لیوان روغن مایع
- 2 عدد فلفل سبز تند
- 2 عدد فلفل دلمه ای
- سوسیس (در صورت تمایل)
طرز تهیه نان پوآچا رولی فلفلی:
برای تهیه خمیر شیر و ماست را داخل قابلمه ای بریزید و. روی حرارت بگذارید تا ولرم شود. همه مواد مایع را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و خمیر مایه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. شکر و نمک را اضافه کرده مجددا مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را جمع کرده و ورز دهید. سپس در جای گرم استراحت دهید.
برای تهیه مواد میانی: داخل ظرفی رب، فلفل پرک و روغن را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. فلفل ها و سوسیس را ریز خرد کنید و در ظرفی دیگر با یکدیگر مخلوط کنید.
خمیر ور آمده را به سه قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به وسیله وردنه خوب باز کنید و مخلوط رب را روی آن بمالید. فلفل ها و سوسیس خرد شده را روی آن بپاشید و محکم رول کنید. سپس خمیر رول شده را به ضخامت 2 تا 3 سانتیمکتری برش داده و در سینی فر بچینید. با دست کمی به آرامی فشار داده و روی آن زرده تخم مرغ بمالید. سینی را داخل فر بگذارید و در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه در حدی که روی آنها سرخ شوند، بپزید. نوش جان