• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی ترکی باقلوا برگر : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان مثل بیرون

    شیرینی ترکی باقلوا برگر

    طرز تهیه شیرینی ترکی باقلوا برگر:

    باقلوا برگر
    ترد با طعم عالی، با بستنی سرو بشه، برگر بسیار عالی میشه

    لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.

    مواد لازم:

    • 470 گرم خمیر یوفکای باقلوا
    • 125 گرم کره
    • 1 استکان روغن مایع
    • 1 لیوان پسته خرد شده

    برای شربت :

    • 2 لیوان شکر/ لیوان 250 میلی لیتری
    • 2 لیوان آب
    • 1 برش نازک لیمو
    • قالب گرد قطر 31 یا 32 سانتیمتری

    طرز تهیه شیرینی ترکی باقلوا برگر :

    لبتدا کره و روغن مایع را روی حرارت گرم و ذوب کنبد.
    کف ظرف مورد نظرتون را چرب کنید. پاکت خمیر یوفکار را باز کنید و کب خمیر را به اندازه قالبتون برش بزنید. ابتدا سه ورق از یوفکاهای برش خرده را بردارید و میان لایه ها را چرب کنید. سپس از قسمتهایی که از برش خمیر بدست آمدند نیز روی لایه ها بگذارید.نیمی از خمیرهایی که از کناره‌های خمیر درآمده ورق به ورق چرب کنبد.

    پس از قرار دادن لبه های خمیر روی لایه قبلی، یک لیوان پسته را روی آن پخش کنید. سپس 12 ورق از یوفکاها را لایه لایه چرب کرده و روی لایه پسته بگذارید. لبه های اضافی خمیر را با چاقو ببرید و مطابق ویدیو کاتر گرد بزنید ابتدا یک دایره در وسط و بقیه در کنار آن 7 عدد باقلوا درست کنید بقیه مخلوط کره و روغن را روی آن بریزید و در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتیگراد در حدی که زیر و روی آن طلایی شود، بپزید.


    برای تهیه شربت: شکر، آب و برش لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن حدود 16 تا 17 دقیقه روی شعله متوسط بگذارید بجوشد. کنار بگذارید. پس از پخت باقلوا، باقلوا را از فر خارج کرده بگذارید یک کم از داغی بیافتد و شربت گرم را به همان شکل که در ویدیو می بینید بریزید. نترسید شیرینی خمیر نمی‌شود.

    نکات:


    برای باقلوا حتما دوغ و کف کره را بگیرید. زیر و روی باقلوا خوب سرخ و طلایی شود.
    برای این باقلوا من از شربت گرم استفاده کردم. باقلوا را از فر خارج کرده بگذارید یک کم از داغی بیافتد و شربت گرم را روی آن بدهید. فقط برای اینکه خمیر نشود باقلوا را خیلی خوب بپزید
    شربت حتما قوام داشته باشد نه زیاد شل باشد و نه زیاد سفت و غلیظ، قوام شربت خوب باشد، باقلوا هم خوشمزه تر می‌شود. از شربت من کمی اضافه ماند. شربت را چشمی تنظیم کنید نه زیاد باشد و نه کم

    شیرینی ترکی باقلوا برگر

    About The Author