• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پاستا با سس بادمجان – طرز تهیه یه سس گیاهی خوشمزه برای پاستا دوستا !

    پاستا با سس بادمجان :

    پاستا با سس بادمجان

    طرز تهیه پاستا با سس بادمجان :

    یه سس گیاهی خوشمزه، برای پاستا دوستا…

    مواد لازم:

    • پاستا ۱ بسته
    • بادمجان مکعبی خرد شده ۲ عدد
    • گوجه فرنگی ۶ تا ۸ عدد
    • پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
    • سیر له شده ۲ حبه
    • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
    • جعفری یا ریحان خرد شده مقداری برای سرو
    • روغن (ترجیحا زیتون) به مقدار لازم
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • ادویه ایتالیایی (به دلخواه)

    طرز تهیه پاستا با سس بادمجان :

    با دمجانها را به صورت مکعبی خرد کنید و روی آن مقداری نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود. سپس با مقداری آب سرد بشویید و درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

    در این مدت قابلمه‌ نسبتا بزرگ را تا نیمه از آب پر کنید، یک قاشق سوپخوری نمک بریزید و پاستا را در آن بپزید تا نرم شود. سپس حدود یک لیوان از آب پاستا را برای تهیه سس کنار بگذارید و پاستا را آبکش کنید.

    در همین حین درون تابه مقداری روغن بریزید، پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. بادمجان و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا بادمجان طلایی شود. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ بیاندازد.

    نیمی از گوجه‌ها را پوره کنید و بقیه را پوست بگیرید و به صورت درشت خرد کنید. سپس به تابه اضافه کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود. در صورت تمایل مقداری ادویه ایتالیایی و یا فلفل سیاه به سس مزه دار کنید.

    پاستا را به سس اضافه و مقداری از آب پاستا را به آن اضافه و خوب زیر و رو کنید تا پاستا به سس آغشته و گرم شود.

    آب پاستا و پاستای طبخ شده حاوی نمک است، پس قبل از اضافه کردن نمک به پاستا کمی از آن را بچشید و در صورت لزوم نمک بزنید.

    پاستا را در ظرف سرو بکشید و مقداری جعفری یا ریحان خرد شده روی آن بپاشید.

    About The Author