رسپی دسر کرم موزی:
مواد لازم:
- 1- شیر پرچرب، 2 و ¼ پیمانه
- 2- اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
- 3- زرده تخم مرغ بزرگ، 5 عدد
- 4- شکر دانه ریز، 6 قاشق غذاخوری
- 5- آرد ¼ پیمانه
- 6- نشاسته ذرت، 6 قاشق غذاخوری
- 7- پودر نارگیل درشت، 3/1 پیمانه (اختیاری)
- 8- موز رسیده متوسط، 1 عدد
- 9- موز معمولی متوسط، 1عدد
- 10- بیسکوئیت کراکر، 5 عدد
- 11- بادام پوست گرفته و خرد شده، 3/1 پیمانه (اختیاری)
- 12- خامه سنگین (پرچرب قنادی)، 1 پیمانه
- 13- بادام اضافی برای تزیین
رسپی دسر کرم موزی:
درون یک قابلمه متوسط شیر را گرم کنید تا بجوشد. به محض اینکه جوشید از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا به آرامی خنک شود.
زرده های تخم مرغ را به همراه شکر با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا کرم و غلیظ شود. سپس سرعت همزن را کم کنید وانیل، آرد و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. همزن را کنار گذاشته شیر را به آرامی به مخلوط آرد و تخم مرغ اضافه کنید.
مخلوط را به قابلمه برگزدانید و بگذارید روی حرارت متوسط، به وسیله یک همزن مفتولی یا قاشق چوبی به طور مداوم هم بزنید تا مخلوط غلیظ شده و شروع به جوشیدن کند. اجازه دهید به مدت 1 دقیقه بجوشد و به همزدن ادامه دهید تا به ته قابلمه نچشبد. از روی حرارت بردارید و همچنان به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید. سپس در یک کاسه بزرگ ریخته روی آن را با سلفون بپوشانید تا مایع رویه نبندد. کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
شما می توانید این کرم را یک روز قبل درست کنید و روی آن را بپوشانید و در یخچال نگهدارید.
زمانیکه که کرم آماده استفاده شد، یک عدد موز رسیده را بردارید و با چنگال یا پشت قاشق له کنید آنقدری که شبیه پوره شود. سپس به کرم اضافه و مخلوط کنید. اگر پودر نارگیل را هم انتخاب کردید در این مرحله به کرم اضافه کرده و مخلوط کنید.
بیسکوئیت و بادام را در غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید و کنار بگذارید.
خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. شما می توانید خامه را نیز از قبل آماده کنید.
برای آماده سازی دسر :
ابتدا دو قاشق از مخلوط بیسکوئیت را ته لیوانها بریزید. یک عدد موز دیگر را حلقه کنید و از موزهای حلقه شده روی بیسکوئیت بریزید. سپس کرم را با قاشق یا با استفاده از قیف روی موزها بریزید. خامه فرم گرفته را با قیف روی کرم بزیزید و روی خامه را با با پرک بادام و یا تکه ها موز یا پودر نارگیل تزیین کنید.